Inställd simning o nya skor

Sitter här och ser True Talent.. Snuttisen sover så gott.. Hon är jätteduktig och somnar själv med sin barnvise-cd igång.. Jag hämtade henne efter jobb och så åkte vi direkt till OBS, tänkte hinna köpa nya skor till Felizia innan simingen som skulle börja kl sex.. Jag la undan två par skor och sen körde vi den lilla biten till Burlövsbadet.. När vi väl kom dit sa en kille i receptionen att simskolan var inställd idag, pga glasfiber i vattnet?! Men åååh! Så besvikna vi blev - snuttan och jag.. Vi åkte tillbaka till Obs och köpte skorna vi lagt undan, sen körde vi hemåt.. När vi kom hem traskade snuttan in till vår granne Kerstin.. hon var där en stund och sen hämtade jag hem henne lagom till sovdax :-)

Lunch

Har nyss käkat lite keso, kikärter o champinjoner. Gott. Längtar till jobbdagen är slut, ska hämta snuttan o sen till OBS o sen simskola.. Måste handla nya gympaskor till henne, för de gamla är för små sa hon.. Hoppas det är sanning :-) hann inte kolla imorse. Halva dagen har gått iaf, så det är skönt!

Snuttis hemma..

Äntligen är min snuttis hemma igen. Hämtade henne på dagis efter jobb.. Mamma kom förbi en sväng ikväll. Vi mös och åt äpplekaka. Snuttan var snäll o lydig idag, haha.. Hon har blivit en trotsig och bestämd dam.. Har åsikter om det mesta, men det kanske tillhör åldern... Hon är go, min lilla prinsessa. Det finaste jag vet. O Robban är mannen i mitt liv, så nu har jag min lilla familj - för tillfället fulländad :)

Inställd match

Jahapp.. Matchen blev inställd för vi hade två återbud imorse.. Lite synd ju. Istället har jag sett True talent, betalt räkningar o ätit resterna efter äpplekakan vi fick med oss hem igår från Gabbs o Ola :) Väntar på min älskling som snart kommer hit igen.. Ska bada o sen se MFF hos pappsi o käka tacos. Borde nog städa nu, eller ut o röra på fläsket.... Var är orken? Kom tillbaka!!

Söndag

Sitter i soffan och slappar.. Ska strax betala räkningarna så det blir gjort.. Kvart i ett är det samling på Rosengård, dax för match igen.. Helgen har varit supermysig, i fredags jobbade jag (nfjnfsld) och efter det red jag Topless på lektionen. Fick enorma sår på fingrarna för jag red utan vantar. Dumt! Efteråt tog jag hand om Titanisen som är hemkommen från betet och lite skadad i hoven =( Sen åkte jag förbi älsklis och duschade sen vidare mot Rögle dammar där det var kräftfiske.. Robbans föräldrar, mina papps, Sara med familj,Stefan o älskling var där. Vi grillade, mös på filten o kollade på stjärnorna.. Stannade till 11 och sen åkte vi till Robbans föräldrar. Stannade till 2, sen hämtade vi Robbans bror o körde honom hem. Kom i säng först halv 4.. Igår mös vi hela dagen.. Hade bestämt och shoppa på Nova, kom iväg först vid 2. När vi väl var där orkade vi knappt kolla för det vimlade av folk. Gick igenom alla affärer ganska snabbt sen var vi hemma igen halv 4, hade med mat från Max o käkade det till det inspelade True talent. Båda somnade efter en stund, helt slut. Vaknade lagom vid 7 tiden och fixade oss och åkte till Gabbi o Ola. Där bjöds det på pizza o äppelkaka o massa prat o mys, tack <3 Nu ska jag betala räkningar, ha det gott..

Lunch

Har nyss käkat lunch.. Lagom mätt nu. Regnet vräker ner utanför fönsterna. Planen ikväll är Rix fm i stan.. gabbi, Josse, alex o sara m familj. vi tänkte käka där o bara lulla runt ;-) håller tummarna att regnet försvinner tills dess. Dax att jobba lite igen.. Slutar halv fem o ska hem o duscha o fixa mich.

Älsklingen fyller år!!! :-)

Idag fyller mitt fina hjärta år! ;-) gav honom en spa-resa i present imorse.. Ser framemot det. Vi var i Kivik i våras och hade så mysigt, så det ska bli skönt. Det blir lite kalasande hos robbans föräldrar ikväll.. Ska hämta Felizia efter jobb.. Saknar henne. Mitt allt. Ha en bra dag!

Älskade fredag!!

Jag älskar fredagar!! (förutom att älsklingen fick en p-bot imorse).... Det är så lugnt på jobb o alla är glada.. Det är som dagarna innan semestern, alla är förväntansfulla o trevliga o glada.. Jag pratar ju med en hel del folk på jobb, så en del stöter man på i luren o det underlättar om alla är på det humöret :) Fredagarna brukar alltid avslutas med ridning för mig.. Brukar åka till stallet direkt efter jobb. Avkoppling men också träning iform av ridlektion.. På kvällen brukar det bli god mat med familjen. Älskar dem älskar det!! På fredagar känner man att livet leker :) Helgen är inte jätte planerad.. Ska se mamma o johan springa ngt lopp i Malmö imorgon o sen kalas söndag.. Det är det som står på schemat.

Sista semesterveckan..

..är påbörjad.. buuh! Jag undrar var denna semestern tog vägen? Vi var i Bulgarien en vecka och hade det helt underbart.. :) Solen sken o det var massa mys o bad.. Resten av semestertiden har regnat bort här hemma :( Förjäkligt.. Slappar hemma nu. Robbis är hos sig o snuttan sussar gott i sin säng. Jag njuter av tystnaden, fast bara ibland.. Älskar att ha mina hjärtan omkring mig i vanliga fall.