Ambulans och hjärnröntgen

Vilka snabba vändningar livet kan ta!
Från att mysa i soffan med älsklingen till att det blixtrar till i nacken på mig sen sköljer en avdomning in över höger ansikte och senare ner i armen. Hela jag blev snabbt svag och mådde sämre. Svettig, yr, skakig..
Från att tanken var att Robban skulle köra in mig ändrade jag mig rätt snabbt tills ambulans. De kom rätt fort. Runt 22.00.
Väl inne togs jag emot av olika läkare som försökte utreda mig. glodde tester, ställde frågor osv.. Hamnade i ett rum med EKG och dropp. Ingen visste just då vad som var fel..
Måendet pendlade upp och ner.. Kom snabbt in på hjärnröntgen.. Efter det körde Robban mig ner till rummet igen. Jag somnade en stund senare.. Runt 02.00 kom de in och sa att röntgen var bra så ja kunde åka hem. Nu är jag hemma, domningarna är kvar i huvudet - känns som en tandläkar-bedövning.
Hur vet jag om dem gjort rätt? Alla symptom tyder på något


Och presenten var....

En timmes flygning där Robban själv fick välja rutt och även styra ❤


Spanien

Glömde skriva om vår härliga resa i föregående inlägg.
Var i Spanien nu i augusti, 10-17e.
Jättemysig vecka med sol och bad och slappande. Precis som vi önskade oss!


Min älskade gudbarn har fyllt år också.
Pluttan blev hela ett år och plutten 4 :-)
Kärlek!

På lördag fyller Robban år. Jag är så nöjd med presenten till honom.
Iiiiiii..
Berättar mer i helgen!


Sommaren som gått

Såg att jag inte bloggat på väldans länge.. 17 juni.
Dax för en uppdatering..

Sommaren har rullat på och vi stormtrivs i vårt hus. Det är mycket fix både inne och ute, inga jätte projekt i sig men många bäckar små...
Utöver det ska huset skötas i form av städning, gräsklippning mm.. Så jag känner att ångesten kommer krypande ibland över allt man vill göra, borde göra, måste göra..
Men Robban har, som vanligt, varit superduktig. Gjort om ett helt kök- det som återstår är golvet som ska läggas.
Sen har vi grävt upp fula buskar i trädgården, klippt häcken som är väldigt hög, stor, lång(!), packat upp mellan varven. Än har vi flyttlådor på två ställen men det går inte att packa upp tex finglas innan vi har någonstans att ställa dem. Letar på blocket efter ett speciellt vitrinskåp som vi ska måla vitt.
Har haft Sabbes mamma på besök två gånger med inredningsideer. Vi gillar hennes stil jättemycket och hon KAN inredning och har gått kurs och så..
Vi ska bland annat skippa köksbord och stolar i köket (vi har redan plats till både det och fin matsal), och så ska vi istället ha en stor köksö som vi ska kunna arbeta vid och ha som mingelbord mm.. "det ska synas att det bor en kock här".. Och ja, självklart ska det det, idéen är så klockren! Jag längtar till vi ska börja snickra ihop arbetsbänken!
Igår fick jag upp våra första gardiner, dem sitter i vårt sovrum! Jag är så taggad på att fixa och göra fint överallt här nu. Sommaren är på väg bort, dock inte med stormsteg, men det känns mer accepterat att vara inomhus. Och där medföljer all tid jag har att tänka inredning och fixa med det. I love it!

Har även hunnit ha kalas för Felizia som fyllt sju år! Min stora tjej..
Igår började hon i första klass och skötte sig hur bra som helst. Ny skola och klass.
Hela min mage bara sprudlar av lycka när jag inser vilken härlig skola vi hamnat på! Credd till Segevång för att hon lärde sig mycket där - resten nä tack!
Felizia var jätte blyg igår morse, såklart, men när jag hämtade henne ett par timmar senare hade hon tre kompisar med sig varav en frågade "får vi leka med felizia efter skolan någon dag?". Det värmer så mycket i mamma-hjärtat!

För övrigt är jag så lycklig..
Trivs som fisken på mitt nya jobb. Har
Härliga kamrater och chefen också.
Här är man glad och bryr sig.
Jag har så mycket idéer o är sprudlande :)

På familjefronten bubblar det i magen... Tolkningsmening den jag skrev precis kanske, men jag är lycklig!
Allting är på väg till total lycka.
Allt känns rätt. Varje steg är i rätt riktning.
Jag spår att jag till våren 2014 är 150% nöjd, glad med mitt liv.
Men jag passar ändå på att njuta hela vägen dit!

Puss och kram