Bad på oxie badet

Idag är jag o snuttan på oxie badet.
Älsklingen o hans pappa håller på hemma o fixar. Det är staket runt trappan som görs idag. Dem är så duktiga som lägger helg efter helg o dag efter dag på det..
Guldvärt!

Annars är det lugn myshelg med våfflor hos svärmor o svärfar imorgon


Se det snöar

Då var det dax att vakna till snö igen.
Robbis berätta den inte allt för roliga nyheten imorse.. Men tydligen ska det vara 7 plus grader under dagen så då lär det försvinna.

Här hemma går det med storm steg framåt. Älsklingen är så duktig o lägger ner tid o själ på att få allt i ordning. I helgen blir det golvläggande o snart börjar felizias rum bli klart:) som vi sett fram emot det!!

Jag är hemma med snutti idag och var det igår också. Förkyld, feber o så. Vi var på vårdcentralen igår men felizia vägra öppna munnen så det blev inte gjort ngt hals prov för att kolla halsfluss.

Imorgon är det fredag o mys dag!!
Ridning på kvällen o sen god mat o soffhäng med älskling ett o älskling två.
På lördag ska vi sova länge o sen ska Robban o hans pappa lägga golv o jag o felizia ska eventuellt bada eller ngt..
På kvällen blir det mello hos sara o johan.
Längtar till en mysig helg.


Livet på landet

Long time no see.

Livet leker.
Bor ihop med min älskade pojkvän och min dotter.. Jag är nöjd med livet. Njuter av varje sekund och inser att jag inte skulle vilja byta bort mitt liv mot någon annans.

Här hemma är det massa planering av förvaring. Det gäller att tänka smart då här inte finns överdrivet stora lediga ytor. Att flytta in i ett hus där det redan bor någon är tio gånger svårare än att flytta in i ett tomt. Så nu har vi gått igenom det svåraste projektet egentligen, det kommer ju bara bli lättare.
Robban håller på med övervåningen som inreds till felizias rum. Slipning, vävning, spackling, målning.. Inget lätt projekt det dära. Men han är duktig min älski. När det är klart ska det läggas nytt golv o vi siktar på att golvet ska läggas nästa helg. När felizias rum är klart kan alla andra saker också falla på plats. Allt går hand i hand är varje utrymme är beroende av ett annat.
För övrigt älskar jag livet utanför stan i ett hus. Att komma hem till lugnet här o bara njuta, det är gött! :)

Förra helgen var min bejb hemma på Sverige besök :) melodifestivalen stod på schemat. Jag, alex o Sabbe umgicls hela förra lördagen. Shopping, middag o utgång... I love it!
Melodifestivalen var bra o jag var väldigt nervös under omröstningen haha.. Man har ju förstått att vad dom helst kan hända i denna tävlingen. Men det gick vägen o vår vän Danny tog sig vidare till finalen.
Efteråt svängde vi förbi etage och även mello efterfesten :-) kändisarna ät verkligen bara vanliga människor o faktum är att många som ser så långa ut o sådär i tvn är faktiskt mkt kortare o så i verkligheten... Bl.a. Sarah dawn finer o Charlotte perelli.
Eller så är det bara för jag o sabbe faktiskt är rätt långa.. O extra långa i högklackat :)

Idag är det förövrigt lördag o jag sitter i soffan o har bara käkat frulle o läst skvallerblaskor hela förmiddagen. Så skönt för det var så länge sen man kunde göra ingenting.
Älsklingen är i Ullared med sitt jobb. Åkte igår med övernattning. Vilka underbara kollegor han har. Förstår att man hade älskat att gå till jobb varje dag där.
Han är hemma igen runt tre. Då är det dax för oss att packa inför en kväll o natt på Ängavallen tillsammans med hans bror o fru. Ska bli trevligt!

Nä, det är väl dax o göra ngn nytta här hemma. Sätta igång en tvätt o röja undan lite kläder..
Tänkte hoppa in i duschen o fixa mig också till hjärtat är hemma :)


Ha en trevlig helg alles! Solen skiner o det är härligt <3